Τα κατάφερε μια χαρά η γιαγιά

Τι και αν είναι 96 ετών; Η συγκεκριμένη γιαγιά θα μπορούσε σίγουρα να...


λάβει τον τίτλο «σούπερ», αφού κατάφερε να διώξει ένα ληστή από το μαγαζί της. 

Η Μαργαρίτα Γουλφ διατηρεί εδώ και 54 χρόνια ένα μπακάλικο στο Μάρσφιλντ του Γουισκόνσιν, στις ΗΠΑ. Πριν από λίγες μέρες ένας επίδοξος ληστής την απείλησε με μαχαίρι, ζητώντας της τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή. 

Ο ληστής φορούσε μάσκα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και υπολόγιζε πως δεν θα είχε ιδιαίτερη αντίσταση από την ηλικιωμένη. Παρά τις διάφορες απειλές του δεν κατάφερε τίποτα και έφυγε κακήν κακώς με άδεια χέρια. 

Αρχικά την απείλησε για να ανοίξει την ταμειακή μηχανή. Εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας του πως αν πεινάει, μπορεί να πάρει κάτι να φάει, αλλιώς να φύγει. Αμέσως μετά την απείλησε για να σηκωθεί από τη θέση της για να ανοίξει αυτός την ταμειακή μηχανή. Η 96χρονη αρνήθηκε πεισματικά. Εν τέλει, την απείλησε για να γονατίσει. Τότε του απάντησε πως αν σκύψει, θα πατήσει το κουμπί του συναγερμού και θα έρθει η αστυνομία. 

Ο ληστής αρχικά σάστισε και έπειτα κοίταξε γύρω του, βλέποντας μια κάμερα ασφαλείας. Τότε, απογοητεύτηκε και το έβαλε στα πόδια, χωρίς να πάρει το παραμικρό από το μαγαζί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: